Skip to content

SOLARPLEXIUS MONTAGEHANDLEIDING

Hoe installeert u de Solarplexius panelen op uw auto?


VIDEO OVER INSTALLATIE

Bekijk de video waarin u stap voor stap kunt zien hoe u Solarplexius autoruittint op uw auto monteert.

De installatie van de zonweringsoplossing van solarplexius gaat anders dan het plaats van tintfolie. Solarplexius is een harde, onbreekbare en voorgesneden polycarbonaat plaat. Met Solarplexius heeft u binnen 15 min een getinte auto.

SOLARPLEXIUS INSTALLATIE – STAP VOOR STAP

Solarplexius toning er den mest holdbare toningen på markedet for bilvinduene dine.

1. VOOR DE MONTAGE

Solarplexius zonwering is de meest duurzame tint op de markt. Het resultaat is altijd perfect. Indien nodig kunt u het scherm ook demonteren, superhandig!


Controleer bij levering of de platen beschadigd zijn. Documenteer beschadigingen van de verpakking met een foto. Open de verpakking en controleer of de platen eventueel ook beschadigd zijn.

2. REINIG DE AUTORUITEN

Veeg de binnenkant van alle ruiten van de auto voorzichtig schoon, bij voorkeur met glasreiniger en een microvezeldoek. Veeg de beschermfolie op het Solarplexius paneel schoon met een licht vochtige doek om stof te verwijderen.

Belangrijk! Bescherm het interieur van de auto
Om het interieur van de auto te beschermen tegen beschadigingen/krassen tijdens de montage van Solarplexius, kunt u ter bescherming het interieur afplakken met tape.

Vask og tørk bilvinduene forsiktig, bruk gjerne vindusrenser og et ikke-vevd stoff. 
Fjern beskyttelsesfilmen fra solarplexius solskjerming

3. VERWIJDER DE BESCHERMFOLIE

Gebruik de meegeleverde handschoenen om vingerafdrukken en vetvlekken op de zonweringspanelen te voorkomen. Kies om te beginnen een plaat en trek daar langzaam de beschermfolie van af om statische elektriciteit te voorkomen.

4. BEGIN MET HET MONTEREN VAN DE PANELEN

Dit is een zonweringspaneel dat u zo ver kunt buigen als u wilt, zonder dat het breekt of beschadigd. Begin in de diepste hoek van het raam en buig vervolgens de plaat in de rest van het raam.

Demontage van het interieur van de auto is niet nodig.

solbeskyttelse som kan bøyes så mye du vil, uten at den ødelegges.
solarplexius plater er uknuselige

5. BUIG ZONDER BREKEN

Bij het monteren van de zonweringspanelen is het vaak nodig dat de panelen moeten worden gebogen worden om achter het reguliere interieur van de auto te komen. Geen zorgen, de Solarplexius zonweringspanelen zijn onbreekbaar en kunnen op verschillende manieren worden gebogen.


Geen zorgen, onze solarplexius zonweringspanelen zijn onbreekbaar. Zorg ervoor dat het paneel op de ramen gecentreerd is en dat er geen licht meer door de autoruit te zien is.

6. BEVESTIG DE CLIPS

Trek na montage de beschermfolie van de tape op de meegeleverde kunststof clips. Schuif vervolgens het platte deel van de meegeleverde clips tussen de panelen en het reguliere interieur van de auto, zodat het dikkere deel van de strip tegen het interieur aanligt.

De plakrand van de clip moet worden aangebracht op het Solarplexius-paneel.

Op Solarplexius YouTube vindt u tips en video’s voor het gebruik van Solarplexius zonnescherm voor Volvo, Solarplexius zonwering voor BMW en andere automodellen.