Skip to content

VOORKOM INKIJK IN DE AUTO


Leveren we binnen 5-7
werkdagen vanuit Zweden

Alle prijzen zijn inclusief.
BTW en levering

Doe het zelf in 15 minuten

BELEMMER DE INKIJK IN JE AUTO

Vaak op pad met de bedrijfswagen en laat je vaak waardevolle bedrijfsspullen (laptop, …) in je wagen liggen? Bedrijfswagens en bestelwagens trekken vaak foute mensen aan die spullen willen stelen. Hoe meer inkijk in je auto je ze geeft, hoe sneller ze merken dat er waardevolle spullen te stelen vallen.

Solarplexius insynsskydd till bil monterat på en Volkswagen transporters bilrutor från sidan

BEVEILIGING TEGEN INBRAAK & ZONWERING

Volgens de politie, hebben auto’s met getinte ramen een kleinere kans op inbraak. Auto’s zonder getinte ruimen hebben meer kans op inbraak. Het Solarplexius scherm zorgt ervoor dat er quasi niets van buitenuit gezien kan worden. Je kan een scherm aanbreng op één ruit of alle ramen van een tint voorzien. Dit kan je zonder blazen en krassen, zaken die wel vaak voorkomen wanneer je zonnefolie monteert.

Niet enkel voor personenwagens zijn er zonneschermen voorradig, Solarplexius is ook verkrijgbaar voor bestelwagen. Vind je niet het door jou gezochte model, contacteer dan onze klantenservice. Hier kan je de prijzen vinden.

insynsskydd för företagsbilar och leasing bilar

PRIVACY BESCHERMING VOOR MEERDERE WAGENS

Ben je op zoek naar een complete oplossing voor je bedrijf?Onze voorgevormde privacyschermen voor wagens zijn heel populair bij bedrijven omdat ze makkelijk weer weggehaald kunnen worden, eens het tijd is om de wagen te vervangen of terug in te leveren. Dit kan zonder dat er schade aan het interieur wordt berokkend.

Ben je op zoek naar bescherming en hoest bescherming voor je receptie of kantoren?ller kontorer?
Bij Solarplexius kunnen we zonneschermen leveren maar ook hygiënische schermen zijn mogelijk. We contacteren je zo snel mogelijk met een concreet voorstel. Contacteer onze klantenservice als je met vragen zit.

VERDELER WORDEN

Bij Solarplexius zijn we steeds op zoek naar bijkomende verdelers en partners om onze unieke privacybescherming voor auto’s in de markt te zetten. Wil jij verdeler worden, stuur dan je kandidatuur via het onderstaande formulier. Doe dit zo gedetailleerd mogelijk.

Als verdeler, moet je:
-Handelen in auto’s, onderdelen, accessoires, …
-Je achter de visie en waarden van Solarplexius kunnen scharen

We reageren zo snel mogelijk na ontvangst van je kandidatuur.