Skip to content

RAMEN TINTEN MET SOLARPLEXIUS


RAMEN AUTO TINTEN VOOR AUTO’S GEMAAKT IN 1 MM PC

Het tinten van autoramen met Solarplexius is veel beter dan met zonnefolie. Er zijn verschillende redenen om uw autoruiten te tinten.

In de eerste plaats wilt u de warmte reduceren om een comfortabeler autoklimaat te creëren voor u en uw passagiers. Daarnaast wilt u uw autoruiten tinten om inkijk in de auto tegen te gaan, wat de kans op inbraak verkleint.

Ook geeft het tinten van uw ramen de auto een ‘coolere’ uitstraling.

solskjerming till bil fra solarplexius montert på en ny polestar

RAMEN AUTO TINTEN MONTEREN ZONDER GEREEDSCHAP

Bij het tinten van autoruiten met Solarplexius heeft u geen gereedschap nodig. Onze voorgesneden autotint van polycarbonaat wordt achter het interieur van de auto en met behulp van kleine clips geplaatst. Het aantal ramen dat u wilt tinten bepaalt hoe lang het duurt om Solarplexius autotint te installeren. Meestal duurt dit niet langer dan 15 minuten. U krijgt een perfect aangepaste autotint voor uw ramen dankzij het feit dat onze autotint voorgesneden wordt op exact uw automodel. Een ander voordeel van het tinten van uw auto met Solarplexius is dat u geen zichtbare krassen van buitenaf kunt krijgen, als iemand per ongeluk de ruit aan de binnenkant bekrast. Het materiaal is namelijk onbreekbaar.

GETINTE AUTORUITEN VOOR MEER DAN 4.500 AUTO’S

Wanneer u bij ons bestelt, wordt uw voorgesneden autotint speciaal voor u geproduceerd. U hoeft zelf niets te snijden of aan te passen. Wij produceren car tinting voor meer dan 4.500 verschillende automodellen en het gamma wordt voortdurend aangevuld met nieuwe en oudere modellen van voertuigen. Door onze eigen productie in Zweden kunnen wij altijd snel leveren. In de meeste gevallen wordt uw voorgesneden kits voor uw auto waarschijnlijk binnen 3-7 werkdagen geleverd. Als u uw automodel niet in onze autozoeker vindt, stuur dan een e-mail of bel onze klantenservice. Wij helpen u direct verder.