Skip to content

AUTO ZONWERING

MONTEER AUTO blindering ZONDER tintfolie


Geen water, geen lijm, geen luchtbellen, geen krassen

Makkelijker en slimmer dan tintfolie

Meer dan 500.000 tevreden klanten in Europa

Eenvoudig zelf te monteren in 15 minuten – en eenvoudig te demonteren wanneer nodig

ZONWERINGSPANELEN VOOR DE AUTO GEMAAKT IN 1 MM PC

In tegenstelling tot gewone autoraamfolie is Solarplexius gemaakt van harde, flexibele en buigbare polycarbonaatpanelen. Het materiaal is onbreekbaar en kan dus worden gebogen zonder te breken. Het materiaal bestaat uit een consistente kleur en de lichttransmissie is slechts 10%. Met Solarplexius-zonwering kan niemand in uw auto kijken, maar u als bestuurder kan wel duidelijk naar buiten kijken.

De solarplexius-panelen werken op dezelfde manier als een zonnebril en hebben in principe dezelfde eigenschappen als tintfolie; het vermindert de warmte, blokkeert 90% van het directe zonlicht en zorgt voor privacy in uw auto.

Solarplexius is crash-getest door de Zweedse VTI en goedgekeurd door de Duitse TÜF.

Solskydd bil tillverkat av plexiglas / polykarbonat från Solarplexius

SNELLE EN EENVOUDIGE INSTALLATIE

Voor de meeste automodellen heeft u geen gereedschap nodig voor de montage. Onze op maat gemaakte zonweringspanelen worden achter het vaste interieur van de auto geplaatst en met kleine clips op de plaats gehouden. Afhankelijk van het aantal ruiten dat u wilt tinten, monteert u het Solarplexius zonnescherm in ca. 15 minuten. Dankzij het feit dat onze zonweringspanelen voor auto’s precies voor uw automodel zijn gemaakt, krijgt u een perfect resultaat voor uw autoruiten.voorgesneden, krijgt u een perfect aangepaste tint voor uw autoruiten.

GEEN luchtBELLEN, GEEN KRASSEN,
GEEN WATER, GEEN LIJM

Het monteren van autoraamfolie is niet eenvoudig. Het is erg lastig om het hele raam te bedekken en luchtbellen te vermijden. De resultaten zijn vaak slecht zijn en zullen u ontevreden achterlaten. Met Solarplexius autozonwering voorkomt u deze problemen. De panelen worden op maat van uw autoruiten geleverd. Buig de Solarplexius panelen eenvoudig op de plaats en zet ze vast met de meegeleverde bevestigingsclips. Dit duurt over het algemeen ongeveer 15 minuten. Een ander voordeel van Solarplexius autozonwering is dat u geen zichtbare krassen van buitenaf kunt krijgen. Als u het paneel per ongeluk aan de binnenkant bekrast, is dat van buitenaf niet te zien.

OP MAAT GEMAAKT PANELEN VOOR MEER DAN 4500+ AUTOMODELLEN

Na het plaatsen van een bestelling worden de Solarplexius zonweringspanelen speciaal voor u geproduceerd. U hoeft zelf niets te knippen of af te stellen en in de meeste gevallen hoeft u ook niets te demonteren.

We hebben zonweringspanelen voor meer dan 4500+ verschillende automodellen en het assortiment wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe en oudere voertuigen. Als u uw automodel niet kunt vinden in onze voertuigzoeker, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen of onze klantenservice te bellen voor hulp.

eksporterer Solarplexius solskjerming til hele 12 land i Europa

MEER DAN 500.000 TEVREDEN KLANTEN

Solarplexius werd opgericht in 1988 in Linköping, Zweden. Sindsdien hebben we onze markt vergroot en tegenwoordig exporteren we onze panelen naar 12 verschillende landen in Europa. In de loop der jaren hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd voor het leveren van zowel uitstekende producten als voorbeeldige klantenservice.

Wij verkopen zonweringspanelen die zijn gemaakt met superieure materialen en technologisch geavanceerd vakmanschap, om een perfecte afwerking, veiligheid en ultieme functionaliteit te garanderen. Dit heeft het voor ons mogelijk gemaakt om op maat gemaakte zonweringspanelen te leveren aan meer dan 500.000 tevreden klanten en hun auto’s. Onze deskundige klantenservice staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

solskjerming reduserer risikoen for innbrudd og gir bilen et penere utseende.

BESCHERMING TEGEN DE ZON EN DIEFSTAL

De grootste reden waarom mensen zonwering voor auto’s gebruiken, is dat ze de warmte willen verminderen en inkijk in de auto willen verminderen. Door zonwering op uw auto te installeren, creëert u een comfortabeler autoklimaat waar u en uw passagiers een comfortabelere autorit krijgen. Solarplexius auto zonnescherm houdt 90% van het directe zonlicht tegen en reduceert de warmte aanzienlijk. Bovendien stopt de solarplexius auto zonnescherm alle transparantie op de vensters die u kiest om te tinten. Dit verkleint de kans op inbraak en geeft de auto een mooiere uitstraling.

solskjerming i bilen bidrar til å oppnå personvern på bilvinduet. En slik personvern bidrar til å redusere risikoen for innbrudd og tyveri.

PERFECTE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN

Zonwering voor auto’s kan een goede oplossing zijn voor ondernemers en hun werknemers, die veel rijden tijdens werkuren. Veel werknemers hebben vaak gereedschap, tests, laptops en andere waardevolle spullen in de auto. Het gebruik van zonwering in de auto helpt om privacy op de autoruit te realiseren. Dergelijke privacy helpt het risico op inbraak en diefstal te verkleinen. Omdat het zeer moeilijk is om van buitenaf door de Solarplexius zonwering heen te kijken, is het bijna onmogelijk om in de auto te kijken.